Cât costă rochia purtată de Halep la petrecerea de la Wuhan!

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va debuta la Wuhan marţi, 25 septembrie, în jurul orei 16:00, într-o partidă în care o va întâlni pe Dominica Cibulkova (Slovacia, 30 WTA), învingătoarea Monicăi Niculescu în primul tur al turneului chinez.

1957 afișări
Imaginea articolului Cât costă rochia purtată de Halep la petrecerea de la Wuhan!

Cât costă rochia purtată de Halep la petrecerea de la Wuhan!

Înainte de a lua în mână racheta, liderul mondial a luat parte la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan.

Românca s-a îmbrăcat într-o rochie, creaţie a lui Alexander McQueen, iar Simona a atras toate privirile celor prezenţi, dar şi a oamenilor repsonsabili cu paginile magazinelor online de îmbrăcăminte.

Imediat după ce imaginile cu Simona s-au răspândit pe internet, magazinele online de îmbrăcăminte au sesizat oportunitatea şi au promovat ţinuta îmbrăcată de Simona Halep. Astfel, cine doreşte să îmbrace o ţinută ca cea purtată de Halep va trebui să plătească 1268 de euro.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici