Cătălin Anghel: Putem lua puncte în Giuleşti

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Cătălin Anghel, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa sa să fi trecut peste înfrângerea din partida cu Astra (0-4) şi consideră că elevii săi pot obţine un rezultat bun în meciul cu Rapid, de pe Stadionul Giuleşti.

86 afișări
Imaginea articolului Cătălin Anghel: Putem lua puncte în Giuleşti

Antrenorul Cătălin Anghel (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

"N-am trecut uşor peste prima etapă (n.r. - înfrângerea cu 4-0 în partida cu Astra Giurgiu), sperăm ca duminică, în faţa Rapidului, să demonstrăm că a fost un accident. Vrem să credem că acum începe campionatul. Este un meci cu o echipă de tradiţie însă noi avem posibilitatea să câştigăm trei puncte. Vrem să dăm ritmul, să ne facem jocul şi să ne creăm ocazii. Dacă vom face asta şi vom juca şi foarte organizat, atunci cred că vom putea lua punct sau puncte din Giuleşti. Sper să învăţăm să jucăm şi la rezultat", a spus tehnicianul.

El a adăugat însă că se aşteaptă la un meci dificil chiar dacă Rapid este o echipă în reconstrucţie. "Ştiu că toată lumea bate monedă pe faptul că Rapidul are o echipă în reconstrucţie şi foarte tânără, dar în Giuleşti este un anumit spirit şi s-a văzut şi în meciul de la Vaslui că nu este uşor să joci împotriva lor. După rezultate mai puţin bune trebuie să faci schimbări, aşa că vor fi modificări în echipă în meciul cu Rapid", a precizat Cătălin Anghel.

Faptul că partida de duminică se va disputa cu porţile închise, urmând să aibă acces doar femeile şi copiii sub 14 ani, este un avantaj pentru Viitorul Constanţa, consideră antrenorul. "Este un avantaj pentru noi, pentru că ştim foarte bine că Rapid are suporteri înfocaţi şi fac o atmosferă foarte bună. Dar asta se va vedea la sfârşit, dacă rezultatul va fi cel aşteptat de noi", a menţionat Anghel.

Prezent la conferinţa de presă, atacantul Cristian Gavra este încrezător într-o victorie a formaţiei Viitorul Constanţa. "Sunt sigur că vom trece peste înfrângerea cu Astra şi vom face un joc bun în Giuleşti. Va fi un duel frumos între două echipe tinere şi sper că la final noi vom fi câştigători. Avem obiectiv clasarea în primele zece locuri ale clasamentului şi eu cred că este realizabil. Vom face totul să îl îndeplinim", a afirmat Gavra.

Fundaşul Sorin Ghionea este de părere că Rapid are jucători de experienţă care pot face diferenţa în timpul unui meci. "Am convingerea că meciul cu Astra a fost un accident nefericit, greu de digerat de fiecare dintre noi. Duminică nu va fi uşor, chiar dacă Rapid este o echipă în recosntrucţie, trebuie să ţinem cont că au jucători cu experienţă care pot face oricând diferenţa", a spus fundaşul.

Fost component al echipei Steaua, Ghionea susţine că formaţia roş-albastră este favorită în dubla manşă cu Dinamo Tbilisi din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Dacă vor fi concentraţi şi vor avea aceeaşi atitudine ca în celelalte partide atunci nu vor avea probleme. Dar fotbalul este imprevizibil şi cine va greşi mai puţin va avea câştig de cauză. Din punctul meu de vedere, Steaua este favorită la calificare. Să dea Dumnezeu ca Steaua să ajungă în grupele Ligii Campionilor şi celelalte echipe în grupele Ligii Europa pentru că numai astfel va creşte coeficientul României", a precizat Ghionea.

Echipa Viitorul Constanţa întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, formaţia Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici