Cătălin Mulţescu îşi critică colegii cu contracte mari de la Ceahlăul

Portarul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Cătălin Mulţescu, şi-a criticat coechipierii care au contracte mari dar care nu s-au dedicat aşa cum a făcut-o el şi regretă că a acceptat să facă o înţelegere bazată doar pe prime mari.

1 afișare
Imaginea articolului Cătălin Mulţescu îşi critică colegii cu contracte mari de la Ceahlăul

Cătălin Mulţescu îşi critică colegii cu contracte mari de la Ceahlăul

"Am preferat să las de la mine în negocierile contractului, acceptând o sumă micuţă şi gândindu-mă că o să câştig mai mult din primele de joc. Dar iată, se pare că m-am înşelat, atâta timp cât am ajuns să fim ameninţaţi cu retrogradarea în clasament. Personal nu mă pot lăuda cu un contract mare asemeni multora dintre colegii mei de vestiar. Dar, spre deosebire de aceştia, eu am făcut multe pentru Ceahlăul. În timp ce alţii alergau pe lângă minge la meciurile oficiale, eu mi-am băgat şi capul în gheata adversarilor. Ca să nu mai spun de câte ori m-am trântit şi mi-am pus fundul la bătaie pentru echipă", a spus Cătălin Mulţescu.

Cătălin Mulţescu a dezvăluit că ar accepta să plece de la Ceahlăul Piatra Neamţ în cazul unei oferte avantajoase atât pentru el cât şi pentru club. "Mai concret, să răspund unei oferte cu mult mai avantajoase. Convenabil ar fi, din punct de vedere financiar, atât pentru mine, cât mai ales pentru clubul Ceahlăul. Şi cred că domnul primar Ştefan m-ar înţelege în cazul în care oferta mea ar fi avantajoasă şi clubului", a mai spus Mulţescu.

Portarul a mai precizat că este suporterul echipei Universitatea Cluj, antrenată de tatăl său, Gheorghe Mulţescu, dar nu ar prefera un transfer la Cluj. "Sunt suporterul «şepcilor roşii», dar nu m-aş duce să joc, acum, pentru ei. Chiar şi dacă este echipa pe care o antrenează tatăl meu. Alţii sunt cei care mă vor", a dezvăluit Cătălin Mulţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici