Cătălin Munteanu: Nu am nicio revanşă de luat

Mijlocaşul echipei FC Braşov Cătălin Munteanu a declarat, miercuri, că nu are de luat nicio revanşă împotriva cuiva de la Dinamo, formaţie la care a evoluat până la sfărşitul sezonului trecut.

11 afișări
Imaginea articolului Cătălin Munteanu: Nu am nicio revanşă de luat

Cătălin Munteanu: Nu am nicio revanşă de luat (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am jucat la Dinamo, dar nu am nicio revanşă de luat împotriva cuiva de la acel club. Până vara trecută am evoluat acolo, dar acum sunt la Braşov şi asta contează. Atâta timp cât am jucat la Dinamo, am demonstrat şi cred că se poate spune că mi-am luat revanşa chiar jucând acolo", a spus Munteanu.

"Se poate spune că este un meci special doar prin prisma faptului că am jucat în Ştefan cel Mare, dar este clar că odată intrat în teren, mă voi gândi doar la echipa FC Braşov şi la treaba pe care o avem de făcut în teren. Încă mai avem şanse de a prinde un loc de Europa League, şanse mici, dar acestea există, astfel că suntem datori să încercăm", a mai spus Munteanu.

Mijlocaşul a adăugat că FC Braşov va juca la victorie atât cu Dinamo cât şi cu Timişoara, iar faptul că echipa sa poate decide care va fi câştigătoarea titlului de campioană din acest sezon nu îi influenţează pe jucători.

"Pe noi nu ne interesează decât de noi. Atâta timp cât putem să obţinem o clasare cât mai bună, o vom face. Aşa a fost să fie programarea şi situaţia din clasament, dar asta nu ne afectează în vreun fel. Vom intra în teren la fel ca şi până acum, decişi să câştigăm pentru a ne ajuta în primul rând pe noi. Nu ne gândim la alţii, pentru că vrem să terminăm sezonul cât mai sus în clasament", a precizat Cătălin Munteanu.

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul de campioană, jucătorul echipei FC Braşov consideră că toate cele trei echipe au şanse mari să devină campioane, doar la Timişoara condiţia fiind să primească înapoi cele şase puncte.

"Lupta la titlu este într-adevăr încinsă şi cred că şi Dinamo şi Urziceni şi Timişora, dacă îşi ia cele şase puncte, au şanse să câştige titlul, dar este foarte greu de anticipat ce va fi. Oricum, în acest moment noi ne gândim doar la meciul cu Dinamo şi până vom juca acasă cu Timişoara mai este", a încheiat Munteanu.

FC Braşov va evolua, în deplasare, cu Dinamo, duminică, de la ora 20.30, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici