Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru echipajul feminin de canotaj al României: O nouă medalie pentru România la ‪#‎Rio2016‬! - FOTO

Gimnasta Cătălina Ponor a postat pe contul său de Facebook un mesaj de felicitare pentru echipajul feminin de canotaj al României, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

6595 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru echipajul feminin de canotaj al României: O nouă medalie pentru România la ‪#‎Rio2016‬! - FOTO

Cătălina Ponor, mesaj de felicitare pentru echipajul feminin de canotaj al României: O nouă medalie pentru România la ‪#‎Rio2016‬! - FOTO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Mesajul postat de Cătălina Ponor, portdrapelul României: ,,O nouă medalie pentru România la ‪#‎Rio2016‬!Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Laura Oprea, Adelina Boguş, Andreea Boghian şi Daniela Druncea, echipajul feminin de canotal 8+1 al României au câştigat medalia de bronz!!!!! Bravo fetelor!! Încă o medalie in palmaresul delegaţiei României !!!" 

Până la ora transmiterii acestei ştiri, România a acumulat patru medalii la Jocurile Olimpice şi ocupă locul 23 în clasamentul pe medalii la Rio 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici