Programul sportivilor români în data de 13 august la Jocurile Olimpice

Sportivii români prezenţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din Brazilia, vor fi implicaţi în concursurile de canotaj, atletism şi box, în cadrul programului de sâmbătă anunţat de către organizatori.

3475 afișări
Imaginea articolului Programul sportivilor români în data de 13 august la Jocurile Olimpice

Programul sportivilor români în data de 13 august la Jocurile Olimpice(Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

România încerrcă să câştige a patra medalie la Jocurile Olimpice cu barca de 8+1, calificată în finala întrecerilor de canotaj. Atleţii români îşi fac şi ei prezenţa în competiţii, primele obiective fiind calificările în finală. Debutează la box şi Mihai Nistor.

Programul sportivilor români în ziua a 8-a la Jocurile Olimpice de la Rio

Atletism: Ancuţa Bobicel – 3.000 metri obstacole, calificări, ora 16:05; Binaca Răzor – 400 metri, tur 1, ora 17:00; Elena Panţuroiu, Cristina Bujin – triplusalt, calificări, ora 15:40

Canotaj: Barca de 8+1, finala, ora 17:02

Box: Mihai Nistor (categoria +91 kg), turul 1, ora 19:15

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici