Cătălina Ponor şi canoistul Liviu Dumitrescu sunt de joi ofiţeri de poliţie. Un alt canoist, Victor Mihalachi, a obţinut funcţia de agent de poliţie

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) a anunţat, într-un comunicat, că de joi gimnasta Cătălina Ponor şi canoiştii Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi sunt cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, primii doi având funcţia de ofiţer de poliţie, iar al treilea de agent.

627 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor şi canoistul Liviu Dumitrescu sunt de joi ofiţeri de poliţie. Un alt canoist, Victor Mihalachi, a obţinut funcţia de agent de poliţie

Cătălina Ponor (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Cătălina Ponor şi Liviu Dumitrescu vor avea funcţia de ofiţeri de poliţie, iar Victor Mihalachi de agent de poliţie, deoarece nu a terminat încă facultatea", a declarat preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, conform comunicatului ANST.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Emilia Carmen Tocală, a afirmat că speră ca într-un viitor aproapiat cât mai mulţi sportivi să lucreze cu carte de muncă: "Este o datorie morală pe care o avem faţă de aceşti tineri care au reperezentat cu onoare România la competiţiile internaţionale. Sunt sportivi excepţionali şi merită să le fie recunoscută munca".

Guvernul a aprobat, miercuri, deblocarea a trei posturi la CS Dinamo, Cătălina Ponor, Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu devenind astfel cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Campionii mondiali şi europeni la canoe Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu au anunţat, la finele anului trecut, cu ocazia unei gale organizate la sediul MAI în onoarea sportivilor CS Dinamo, că au de gând să renunţe la acest club deoarece de doi ani sunt amăgiţi că vor fi promovaţi pentru rezultatele obţinute.

Cei doi vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra, competiţie ce va avea loc între 27 iulie şi 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici