Catchball a devenit noul sport preferat al româncelor

  • Catchball e un fel de volei, dar jucătoarele au voie să prindă mingea.
  • Campioana de anul trecut este echipa din Tunari.
  • Nu există limită de vârstă, jucătoarele vin din toate domeniile.
363 afișări
Imaginea articolului Catchball a devenit noul sport preferat al româncelor

Catchball a devenit noul sport preferat al româncelor

La Jocurile Olimpice de la vară, handbalul pe plajă intră în lumea bună. Nu devine sport olimpic, va fi doar demonstrativ, însă îşi propune să atragă toate privirile, anunţă Aleph News.

Handbalul pe plajă a depăşit deja de mult nivelul de amatori, e jucat pe toate continentele şi este afiliat Federaţiei Internaţionale de Handbal. Şi există chiar şi competiţii internaţionale.

În România sezonul cald e scurt, iar sporturile pe plajă nu au prea mult timp să-şi ia avânt. În schimb Catchball le prinde tot mai tare mai ales pe fetele din România. Le prinde şi la propriu şi la figurat. E un fel de volei, dar jucătoarele au voie să prindă mingea, ca să fie ceva mai distractiv.

Nu există limită de vârstă, jucătoarele vin din toate domeniile – poliţiste, manageri de firme sau chiar vedete. Campioana de anul trecut, echipa din Tunari e exemplul pefect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici