Cavani: Aş reveni la Napoli, dar nu cu De Laurentiis preşedinte

Atacantul uruguayan al echipei Paris Saint-Germain, Edinson Cavani, a declarat că ar reveni la formaţia SSC Napoli, dar doar dacă Aurelio de Laurentiis nu ar mai ocupa funcţia de preşedinte, a anunţat, marţi, Corriere dello Sport.

63 afișări
Imaginea articolului Cavani: Aş reveni la Napoli, dar nu cu De Laurentiis preşedinte

Edinson Cavani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Napoli am petrecut trei ani fantastici, clubul mi-a dat totul. Aş reveni cu mare plăcere, dar nu cu De Laurentiis preşedinte. Nu mi-a plăcut ce a spus după plecarea mea. PSG şi Napoli sunt echipe diferite. La Napoli fotbalul se trăieşte într-o manieră diferită, unică", a spus Cavani.

Preşedintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, a afirmat că Edinson Cavani este un egoist, după transferul acestuia la Paris Saint-Germain.

Internaţionalul uruguayan în vârstă de 28 de ani a fost transferat la Paris Saint-Germain în vara anului 2013 de la SSC Napoli pentru 64 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici