Cavani: Vreau să-l depăşesc pe Maradona în clasamentul golgheterilor

Atacantul uruguayan al echipei Napoli, Edinson Cavani, a declarat, vineri, că vrea să-l depăşească pe Diego Maradona în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria clubului italian.

76 afișări
Imaginea articolului Cavani: Vreau să-l depăşesc pe Maradona în clasamentul golgheterilor

Cavani: Vreau să-l depăşesc pe Maradona în clasamentul golgheterilor

"Nu spun că mă compar Maradona, dar mi-ar plăcea să las o urmă de neşters în acest oraş. Acesta este visul meu, deoarece Napoli este un oraş care nu uită", a declarat cel supranumit "El Matador", la postul Radio Marte.

Cavani, venit la Napoli în 2010, are contract până în 2017. El ocupă locul 9 în clasamentul golgheterilor all-time al grupării italiene, cu 69 de goluri, în timp ce Maradona, cel mai bun marcator al clubului, are 115 reuşite.

Diego Armando Maradona a jucat la Napoli în perioada 1984/1991, reuşind să aducă primul titlu al clubului din istorie. El este şi în prezent idolul absolut al fanilor echipei Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici