Caz fără precedent de trucare de meciuri în tenis: Peste 135 de jucători sunt implicaţi

Mafia pariurilor din tenis se extinde din ce în ce mai mult. Presa din Germania, Die Welt şi ZDF, a aflat că 135 de jucători sunt implicaţi în trucare de meciuri. Numele sportivilor nu au fost date publicităţii, dar se pare că mulţi provin din ţări precum SUA, Franţa, Spania sau Belgia.

3286 afișări
Imaginea articolului Caz fără precedent de trucare de meciuri în tenis: Peste 135 de jucători sunt implicaţi

Caz de corupţie fără precedent în tenis: Peste 135 de jucători sunt implicaţi

Datele puse la dispoziţie de FBI precizează că este vorba şi de un jucător aflat în top 30 ATP. ”Acest caz este despre mafia pariurilor din Armenia, care s-a extins în şapte ţări din Europa, fiind foarte inteligentă şi trişând la o scară majoră. Această reţea este foarte bine organizată. Are oameni care sunt responsabili de conturile de pariere, alţii care spală banii şi alţii care intră în contact cu jucătorii.” , a declarat Eric Bisschop, procurorul adjunct al Belgiei. Numai în acest an au fost depistaţi peste 20 de sportivi care erau implicaţi în trucare de meciuri.

Unul dintre cei găsiţi vinovaţi este argentinianul Marco Trungelliti, care a dezvăluit că fenomenul este unul mult mai mare:

”Sunt sportivi din top 50 care aranjează meciuri. Nu putem spune că există meciuri trucate doar la nivelul de jos. Nu, se întamplă peste tot.” .

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici