Cazul Adriano: Tânăra rănită îl disculpă pe fotbalist

Tânăra de 20 de ani, rănită prin împuşcare în maşina fotbalistului brazilian Adriano (Corinthians), a mărturisit că ea a fost la originea focului de armă şi nu jucătorul, contrar celor declarate imediat după momentul faptelor, a anunţat joi poliţia locală.

97 afișări
Imaginea articolului Cazul Adriano: Tânăra rănită îl disculpă pe fotbalist

Cazul Adriano: Tânăra rănită îl disculpă pe fotbalist (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Tânăra Adriene Cyrilo Pinto a mărturisit că a luat deliberat arma, care s-a descărcat. Ea a plâns mult şi a spus că regretă ce a făcut", a declarat responsabilul anchetei, Fernando Reis.

Poliţia i-a audiat pe Adriano, Adriene Cyrilo Pinto şi pe celelalte persoane prezente în maşină la momentul accidentului.

Sâmbătă dimineaţă, Adriano se afla în maşină alături de patru femei şi de garda sa de corp la revenirea de la o petrecere la Rio de Janeiro. Tânăra a fost rănită la mână după ce arma gărzii de corp s-a descărcat.

"Arma era între scaune, ea (Adriene Cyrilo Pinto) a luat-o şi aceasta s-a descărcat. Ancheta va dovedi că nu mint", a declarat Adriano, deşi victima susţinea contrariul.

Cvadruplu campion al Italiei cu Internazionale Milano (2006-2009), Adriano, în vârstă de 29 de ani, a avut în ultimii ani mai multe probleme legate de surplusul de kilograme, de alcool şi depresie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici