Cazurile Rapid-Steaua şi FC Timişoara-Dinamo, amânate pentru săptămâna viitoare

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru şedinţa următoare judecarea incidentelor de la partidele FC Timişoara - Dinamo şi Rapid - Steaua, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

7 afișări
Imaginea articolului Cazurile Rapid-Steaua şi FC Timişoara-Dinamo, amânate pentru săptămâna viitoare

Cazurile Rapid-Steaua şi FC Timişoara-Dinamo, amânate pentru săptămâna viitoare

Suporterii formaţiei Dinamo Bucureşti au fost avertizaţi, sâmbătă, în timpul partidei cu FC Timişoara, că vor fi evacuaţi în cazul în care vor mai aprinde torţe sau vor continua să arunce cu petarde înspre sectoarele ocupate de spectatorii echipei gazdă.

În timpul partidei Rapid - Steaua, suporterii vicecampioanei au aruncat mai multe petarde la tribuna 0, unde se aflau susţinători ai giuleştenilor. În minutul 5 al partidei, suporterii echipei din Bulevardul Ghencea aflaţi la Tribuna I au aruncat trei petarde spre tribuna oficiala, iar două dintre acestea au picat la aproximativ 10-15 metri de oficialităţile prezente la partidă.

Cea de a treia petardă a căzut în mijlocul Tribunei 0, creând panică printre fanii giuleşteni, care au început să-l înjure pe preşedintele LPF şi să-i ceară evacuarea suporterilor stelişti.

Doi dintre fanii echipei giuleştene au încercat să îl agreseze pe Dumitru Dragomir, solicitându-i să evacuze galeria stelistă. Unul dintre fanii rapidişti a reuşit să-l atingă uşor pe Dragomir, însă a fost oprit la timp de intervenţia preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici