CCA a schimbat arbitrul de centru la partida CFR Cluj - Universitatea Craiova

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a decis, joi, schimbarea arbitrului de centru la partida CFR Cluj - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, întâlnirea urmând să fie condusă de Ovidiu Haţegan.

56 afișări
Imaginea articolului CCA a schimbat arbitrul de centru la partida CFR Cluj - Universitatea Craiova

Istvan Kovac (s) şi Ovidiu Haţegan (Montaj: Mediafax)

Iniţial, Ovidiu Haţegan fusese delegat la partida Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara, iar Istvan Kovacs fusese desemnat la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova.

Conducerea clubului din Bănie a protestat după aflarea delegărilor şi a cerut înlocuirea lui Kovacs, arbitru recuzat de gruparea olteană în urmă cu un an.

Comisia Centrală a Arbitrilor a înlocuit doar "centralii" partidelor de la Cluj şi Mediaş. Astfel, în urma celor două modificări, Ovidiu Haţegan va conduce meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova, ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Cătălin Savu, iar Paul Unimătan va fi rezervă. Observatori au fost delegaţi Mircea Neşu şi Gheorghe Nedelescu.

Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara va fi arbitrat de Istvan Kovacs, la centru, Eduard Dumitrescu, Eduard Ungureanu (asistenţi) şi Gabriel Mocean (rezervă), în timp ce Alexandru Crişan şi Viorel Ilinca sunt observatori.

Oficialii grupării Universitatea Craiova au contestat arbitrajul în precedentul meci cu CFR Cluj, disputat la 18 noiembrie şi pierdut cu scorul de 0-1, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Centralul Alexandru Tudor a fost acuzat atunci de oficialii olteni că nu a acordat un gol valabil înscris de Universitatea şi că nu a anulat reuşita lui Dubarbier pentru ofsaid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici