Ce ar face Dumitru Dragomir dacă s-ar retrage de la Preşedinţia LPF: Am o ofertă de vă uluiesc

Dumitru Dragomir a declarat, marţi, că are "o ofertă fenomenală" pentru realizarea unei emisiuni de televiziune în situaţia în care s-ar retrage din funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

236 afișări
Imaginea articolului Ce ar face Dumitru Dragomir dacă s-ar retrage de la Preşedinţia LPF: Am o ofertă de vă uluiesc

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"M-am gândit să lucrez la televiziune. Am avut şi am o ofertă fenomenală. Dacă m-aş retrage acum din fotbal, am o ofertă de vă uluiesc. Dar nu mai am vârsta. Vă daţi seama ce emisiune aş face eu dacă aş trece de la ligă în mass-media. Aş face o emisiune, dar nu vreau să dau prea multe detalii, e proiectul meu şi poate mă dau ăştia afară mâine-poimâine. Am un concept grozav, o emisiune sportivă în două părţi, una vinerea despre avancronica meciurilor şi una lunea după ce se liniştesc apele să le învolburez eu iar", a spus Dragomir.

Oficialul LPF susţine că la televiziunile trebuie să le ofere românilor şi altfel de emisiuni.

"S-a săturat ţara de curve, de crime, de hoţi... e sătulă, mai trebuie să îi fie spus şi adevărul. Cea mai mare curvă e politica, să fie clar. Eu am făcut politică şi am trecut prin ea, era tânără rău, acuma a îmbătrânit. Am făcut legea asta din opoziţie şi cred că am făcut un lucru bun. Băi, dar atâtea înjurături am luat pe stadioane... Meritam eu asta când eu pentru ei am făcut legea?", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici