Ce i-a spus Messi lui Guardiola

  • Leo Messi a decis să plece de la Barcelona, iar destinaţia preferată este Manchester City
  • Messi a vorbit direct cu Guardiola şi i-a spus că vrea să câştige Champions League şi Balonul de Aur
  • Guardiola şi Messi urmează să se întâlnească faţă în faţă la Barcelona
1943 afișări
Imaginea articolului Ce i-a spus Messi lui Guardiola

Ce i-a spus Messi lui Guardiola

Zilele lui Leo Messi la Barcelona sunt numărate. Starul argentinian doreşte să convingă clubul să îi dea drumul în această perioada de transferuri. Barcelona se ţine tare pe poziţii şi cere achitarea clauzei de reziliere de 700 de milioane de euro.

Înainte să o anunţe pe Barcelona că vrea să plece, Messi a vorbit cu Pep Guardiola, managerul lui Manchester City. Conform jurnalistului Cristobal Soria de la El Chiringuito, Messi i-a spus lui Guardiola că vrea să vină la City ca să câştige Balonul de Aur de încă 2 ori, dar şi Champions League.

Guardiola a fost pozat de fani în Barcelona, urmând să se întâlnească astăzi faţă în faţă cu Messi.

Cristobal Soria, jurnalist: Guardiola şi Messi au discutat. Leo i-a explicat motivele pentru care vrea să plece de la Barca. De ce vrea să meargă la City. Iar cei doi se vor vedea faţă în faţă în orele următoare la Barcelona. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici