Ce jucători au fost selecţionaţi la naţionala de fotbal pentru meciul cu Israel

Echipa naţională de fotbal a României a anunţat, sâmbătă, lotul pentru meciul cu Israel care se dispută la Felcsút, de la ora 21:45. Dacă România face cel puţin un egal, este matematic calificată la EURO 2024.

595 afișări
Imaginea articolului Ce jucători au fost selecţionaţi la naţionala de fotbal pentru meciul cu Israel

Sursa foto: Mediafax Foto

Edward Iordănescu şi-a ales fotbaliştii care vor intra pe teren sau care vor fi rezerve în partida de sâmbătă seara, când România întâlneşte reprezentanta Israelului.

Acesta este al nouălea meci disputat în grupa E de calificări, unde tricolorii se situează pe a doua poziţie, la egalitate de puncte cu primul loc, reprezentanta Elveţiei.

Echipa naţională a anunţat, pe Facebook, lotul extins care va fi prezent la Felcsút.

Portari: Florin Niţă, Ştefan Radu, Horaţiu Moldovan;

Fundaşi: Andrei Raţiu, Vasile Mogoş, Radu Drăguşin Andrei Burcă, Adrian Rus, Nicuşor Bancu Andres Dumitrescu;

Mijlocaşi: Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan;

Atacanţi: Denis Alibec, George Puşcaş, Valentin Mihăilă, Florinel Coman, Denis Drăguş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici