FOTO Ce maşini se află în garajul lui Karim Benzema. Ultima achiziţie a sportivului e un Bugatti Chiron Noire

  • Karim Benzema şi-a cumpărat un Bugatti Chiron Noire
  • Maşina a costat 3 milioane de euro
  • Doar 500 de exemplare s-au fabricat din acest supercar
181 afișări
Imaginea articolului FOTO Ce maşini se află în garajul lui Karim Benzema. Ultima achiziţie a sportivului e un Bugatti Chiron Noire

Benzema este liderul celor de la Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Şi, cum portughezul are un Bugatti Chiron, Karim şi-a luat şi el unul. Acum şi pe al doilea.

Bolidul costă 3 milioane de euro, fiind una dintre cele mai scumpe maşini din lume. Are 1500 de cai putere şi ajunge la suta de km pe oră în doar 2,4 secunde. Benzema e un client mai vechi al celor de la Bugatti, el fiind la al doilea Chiron. De asemenea, mai are şi modelul anterior, Veyron. În garajul său se mai găsesc un Ferarri Pista, McLaren 657LT, Rolls Royce şi un Lamborghini Huracan Spider.

Suma totală la care se ridică tot ce se află în garajul său este de aproximativ 7 milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici