Ce pedeapsă a primit un jocheu care şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei competiţii - VIDEO

Un jocheu a fost suspendat din cauză că şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei curse din Australia de Sud, scrie BBC.

1300 afișări
Imaginea articolului Ce pedeapsă a primit un jocheu care şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei competiţii - VIDEO

Ce pedeapsă a primit un jocheu care şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei competiţii - VIDEO

Camerele care au surprins incidentului îl arată pe Dylan Caboche, de 22 de ani, urcat pe cal, cum încearcă să-l îndrume spre porţile de plecare.

Furios că animalul nu îl asculă, acesta coboară şi loveşte calul în coaste. Drept urmare, autorităţile au decis să-l suspende timp de două săptămâni pentru abaterea comportamentală din ziua incidentului.

Reprezentanţi ai Thoroughbred Racing Australia de Sud au declarat că "nu aprobă şi nu tolerează un astfel de comportament".

 

 

 

"Sperăm că această pedeapsă - care va rămâne în CV-ul călăreţului şi îi va afecta capacitatea de câştig - va trimite un semnal puternic altora".

Cu toate acestea, ONG-urile care se ocupă de bunăstarea animalelor au criticat durata pedepsei.

"Două săptămâni de suspendare. Credeam că aceasta este o industrie care ia în serios bunăstarea animalelor", a scris Coaliţia pentru Protecţia Curselor de Cai pe pagina de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici