Ce sancţiune a primit Steaua după meciul cu Rapid

Clubul Steaua Bucureşti a primit, marţi, o penalitate financiară de 20.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF, în urma incidentelor de la partida cu Rapid Bucureşti, scor 1-0, din etapa a IX-a a Ligii I.

503 afișări
Imaginea articolului Ce sancţiune a primit Steaua după meciul cu Rapid

Ce sancţiune a primit Steaua după meciul cu Rapid (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Fanii stelişti au afişat următoarele bannere: "Aripi negre colorate în peluze adunate", "Tricouri noi, să fiţi băieţi, astăzi purtaţi... Dar oare după meci, câţi dintre voi le şi spălaţi", "1923 cea mai tare frecvenţă pentru «ultraşii» fără potenţă", "www.fcrd.rom", "Nu răguşiţi şi nu vă agitaţi / mâine după fier vechi tre' să strigaţi", "Avem deasupra noastră dovada că poliţia franceză îşi face treaba", ultimul în contextul în care galeria Stelei se află la peluza sud, iar în zona de deasupra sunt suporterii Rapidului.

Suporterii rapidişti au aruncat cu şapte petarde din peluză înspre fanii stelei de la inelul I, iar în minutul 6 fanii roş-albaştri de la peluza sud au vrut să se ducă peste susţinătorii giuleşteni. Ei au fost opriţi de către jandarmi, care au creat un cordon la ieşirea de pe inelul I. Fanii Stelei au mai încercat să se ducă de două ori peste suporterii rapidişti, jandarmii fiind nevoiţi să folosească bastoanele din dotare.

La finalul partidei, suporterii stelişti de la tribuna 0, care se aflau în zona gurii de tunel ce duce la vestiare, i-au scuipat şi înjurat pe jucătorii rapidişti.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională, printr-un gol marcat în minutul 90+6 şi revine pe primul loc al clasamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici