Ce spune Simona Halep despre gestul lui Bouchard: Eu nu aş fi făcut aşa ceva

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu-i strânge mâna Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorţi de la Fed Cup, subliniind că totul ţine de educaţia fiecăruia şi că ea nu ar fi făcut niciodată aşa ceva, informează Dolce Sport.

845 afișări
Imaginea articolului Ce spune Simona Halep despre gestul lui Bouchard: Eu nu aş fi făcut aşa ceva

Ce spune Simona Halep despre gestul lui Bouchard: Eu nu aş fi făcut aşa ceva (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

"N-aş vrea să comentez acest gest, pentru că ţine de educaţia fiecăruia. Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva, dar aşa este ea crescută sau aşa este obişnuită şi trebuie să-i acceptăm atitudinea", a afirmat Simona Halep.

Halep a menţionat că a văzut gestul ironic al Alexandrei Dulgheru de la finalul meciului cu Bouchard, apreciind că acesta a fost amuzant. "Chiar Alina Tecşor mi-a dat link-ul ca să văd. A fost foarte bine gândit şi chiar amuzant", a adăugat sportiva română.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel că România a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Partida a durat o oră şi 37 de minute.

La finalul partidei de sâmbătă, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României şi coechipierele Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Ea a mimat că refuză să dea mâna cu ei, ironizând astfel gestul lui Bouchard, care nu a acceptat să-i strângă mâna la tragerea la sorţi de vineri.

În tot acest timp, Bouchard a aşteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, aşa cum a promis vineri. După "mica scenetă" pusă în practică în sala din Montreal, românca a mers şi a dat mâna cu sportiva canadiană.

În primul meci de sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda (260 WTA), după două ore şi 39 de minute de joc. Begu a fost vizibil afectată în setul trei de o problemă la piciorul stâng.

Duminică sunt programate partidele Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69) şi Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Dacă Begu nu va putea evolua în meciul din ziua a doua a întâlnirii, ea va fi înlocuită de Andreea Mitu, locul 104 WTA.

Învingătoarea din partida Canada-România va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Simona Halep participă săptămâna viitoare la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731.000 de dolari, unde va juca direct în turul doi şi o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania) şi Barbora Strycova (Cehia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici