VIDEO  Cea mai tare răsturnare de scor din istoria tenisului

Un meci de dublu masculin de la un turneu challenger a oferit ieri un moment istoric.

3720 afișări
Imaginea articolului Cea mai tare răsturnare de scor din istoria tenisului

Cea mai tare răsturnare de scor din istoria tenisului

La turneul de tip challenger de la Cordenons (zgură, Italia), la care în proba de dublu participă şi românul Mircea Alexandru Jecan, s-a disputat ieri, în primul tur (optimile de finală), un meci considerat istoric. 

Partida Kaliyanda Poonacha N. /Taylor A. - Burruchaga R. A./Casanova H. s-a terminat cu scorul 2-6, 7-6 (6), 11-9. În super-tiebreak, perechea Burruchaga/Casanova a condus cu 9-0 şi avea nevoie de numai un punct, pentru a câştiga.

Adversarii au revenit miraculos cu 11 puncte la rând, salvând 9 mingi de meci, şi şi-au adjudecat partida.

Pe pagina oficială de Instagram, ATP Challenger Tour, unde sunt oferite spre vizionare punctele miraculoase, se ridică întrebarea dacă nu a fost cumva vorba despre cea mai tare revenire din istoria tenisului.

Însă, există şi fani care acuză că ar fi fost vorba de „match fixing”, adică meci aranjat pentru pariuri. Înaintea jocului, la casa de pariuri Superbet, învinşii aveau cota 2,9 la victorie, iar adversarii - 1,36.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici