Ceahlăul a ratat transferul lui Victoraş Iacob

Grupările Ceahlăul Piatra Neamţ şi Steaua Bucureşti s-a înţeles, la începutul anului, pentru transferul atacantului echipei bucureştene Victoraş Iacob, însă acesta a cerut un timp de gândire, după care a refuzat oferta nemţenilor.

1 afișare
Imaginea articolului Ceahlăul a ratat transferul lui Victoraş Iacob

Ceahlăul a ratat transferul lui Victoraş Iacob

Un alt stelist dorit de Ceahlăul a fost atacantul Adrian Neaga, dar nici acest transfer nu s-a putut perfecta. "Domnul Ştefan s-a înţeles cu domnul Becali pe seama transferurilor lui Iacob şi Neaga. Mai mult decât Neaga, pe noi ne-ar fi interesat Victoraş Iacob, pentru completarea liniei de atac. Am avut acceptul lui Becali, numai că Iacob ne-a rugat să mai aşteptăm o perioadă, să vadă poate-şi găseşte o echipă de la care să câştige mai bine", a declarat preşedintele executiv al clubului Ceahlăul, Hacic Garabet.

Antrenorul Viorel Hizo a afirmat că cele două transferuri au căzut din cauza pretenţiilor salariale ale celor doi jucători. "Ambele propuneri, cu Neaga şi Iacob, au căzut, pentru că FC Ceahlăul nu-şi poate permite salarii de genul celor de care au beneficiat la Steaua", a completat Hizo.

Adrian Neaga şi Victoraş Iacob au fost trecuţi de finanţatorul Gigi Becali pe lista disponibilizaţilor. După ce antrenorul Marius Lăcătuş şi managerul sportiv Adrian Ilie au insistat pentru Neaga, acesta a rămas, momentan, în lotul vicecampioanei.

Victoraş Iacob este aproape de un transfer la FC Kaiserslautern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici