Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, cu Astra Ploieşti

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a debutat, sâmbătă, cu o remiză pe banca tehnică a formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, în deplasare, în faţa echipei Astra Ploieşti, scor 1-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

21 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, cu Astra Ploieşti

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ Gheorghe Mulţescu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Liviu Ganea, în minutul '77, pentru gazde, respectiv Sofroni, în minutul 84, pentru oaspeţi.

1-0: Gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, lateral dreapta, mingea a fost aruncată în careu, Miranda a recentrat cu capul până la Liviu Ganea, care, nemarcat, a reluat cu latul sub transversală.

În minutul 82, Djokici a lovit cu cotul un adversar, arbitrul Marius Avram a observat gestul şi l-a eliminat pe atacantul formaţiei Astra.

1-1: Ferariu a executat excelent lovitura liberă de la aproximativ 18 metri, balonul a nimerit transversala şi a ricoşat până la Sofroni, care, de la aproximativ 3 metri a împins balonul în plasă.

În minutul 90+3, Liviu Ganea a lovit cu piciorul un fotbalist de la Ceahlăul care era căzut pe minge şi bloca balonul, iar Marius Avram l-a eliminat pe atacantul grupării ploieştene.

După fluierul de final al partidei, mai mulţi jucători de la Astra Ploieşti i-au cerut socoteală arbitrului, Marius Avram fiind înconjurat de forţele de ordine, care i-au împins cu scuturile pe fotbalişti.

Astra: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 18. Strătilă (9. Djokici '74), 16. V. Gheorghe, 8. Seto, 7. Paulinho (14. G. Păun '59) - 19. L. Ganea, 11. Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 2. Burlacu, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 8. Barna - 15. Bădescu, 23. Onciu, 6. Achim (21. Ferariu '65), 7. Cebotaru - 11. Tudosă (10. Sofroni '46), 9. Doicaru (19. Fabron '78). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Oprsal '75, Rohat '87, Cr. Munteanu '89 / Onciu '76

Cartonaş roşu: Djokici '82, Liviu Ganea '88

Arbitri: Marius Avram (central) - Ioan Onicaş, Vasile Marinescu (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Viorel Ilinca.

Spectatori: 800.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici