Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a asigurat matematic promovarea în Liga I

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a asigurat matematic promovarea în Liga I, cu patru etape înainte de finalul campionatului, după victoria, cu scorul de 2-0, înregistrată sâmbătă în faţa formaţiei Dunărea Giurgiu, în etapa a XXX-a a eşalonului secund, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Ceahlăul ocupă primul loc în clasamentul Seriei I, cu 63 de puncte, şi nu mai poate pierde la număr de puncte locul secund, al doilea promovabil în Liga I, deoarece a doua clasată, formaţia Delta Tulcea, are 52 de puncte.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu, a declarat: "Cu atât este mai importantă şi mai frumoasă această realizare, cu cât la începutul campionatului ne gândeam doar la o închegare a echipei, o omogenizare a unui nou lot, după schimbarea radicală a efectivului care a retrogradat sezonul precedent. Nu ne-am propus promovarea la începutul acestui sezon, dar odată ce am observat că putem beneficia de un culoar favorabil, nu ne-am dat deoparte. Meritul în cea mai mare parte aparţine jucătorilor, o formaţie tânără, care «plombată» cu câţiva jucători de valoare poate face o nouă figură frumoasă în Liga I".

La rândul său, antrenorul principal Mihai Ionescu a declarat că această rpomovare reprezintă cea mai importantă performanţă a carierei sale. "Este o nouă performanţă în cariera mea la FC Ceahlăul, cea mai importantă ca antrenor, însă şi cea realizată de mine pe teren, ca jucător, are o însemnătate aparte. Felicit acest colectiv tânăr", a spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici