Ceahlăul Piatra Neamţ - Unirea Urziceni, scor 2-3, în etapa a XVI-a a Ligii I

Formaţia Unirea Urziceni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

20 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - Unirea Urziceni, scor 2-3, în etapa a XVI-a a Ligii I

Ceahlăul Piatra Neamţ - Unirea Urziceni, scor 2-3, în etapa a XVI-a a Ligii I

Golurile campioanei României au fost marcate de Semedo '31, Onofraş '54 şi Brandan '85 (penalti). Pentru Ceahlăul au înscris Ibrahim '30 şi Fabbron '36.

Ibrahim a deschis scorul, în minutul 30, prelungind pe spate din doi metri la o recentrare a lui Fabbron cu capul, după un corner executat de Dikaba de pe partea dreaptă.

Unirea Urziceni a egalat doar câteva secunde mai târziu, cu un şut al lui Semedo de la 20 de metri, la colţul din dreapta al porţii lui Lipitor, rămas fără replică.

Fabbron a înscris al doilea gol al gazdelor, în minutul 36, reluând cu capul din cinci metri, după o centrare a lui Bădescu.

Echipa oaspete a egalat, în minutul 54, prin Onofraş, care a reluat în poartă din şase metri, după ce mingea l-a depăşit pe Achim.

În minutul 84, centralul Kakos Anastasios a acordat penalti pentru Unirea Urziceni după un duel între Onofraş şi Dikaba. Anastasios i-a acordat lui Dikaba al doilea cartonaş galben, şi implicit pe cel roşu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Brandan, în minutul 85.

Ceahlăul Piatra Neamţ: 1. Lipitor - 3. Dikaba, 24. Forminte, 23. Ersin Veli, 8. Barna - 21. Ferariu (10. Sofroni '90+1) - 15. Bădescu, 7. Cebotaru, 6. Achim (26. Prodan '80), 20. Rudison (19. Fabbron '29) - 25. Ibrahim. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. Fernandez, 19. Brandan - 17. Semedo, 18. Ricardo (8. Paraschiv '89), 10. Pădureţu, 9. Varga (30. Frunză '46) - 11. Onofraş, 7. Bilaşco (14. Rusescu '69). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Bădescu '19, Dikaba '44, '84, Ferariu '76

Cartonaş roşu: Dikaba '84

Arbitri: Kakos Anastasios (central) - Akivos Christos, Grigoris Panou (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă).

Observatori: Octavian Goga, Gheorghe Constantin.

La partida de la Piatra Neamţ au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a urmărit partida de la lojă, el fiind suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici