Ceahlăul renunţă la zece jucători

Conducerea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ a decis să renunţe la serviciile a zece jucători, ale căror prestaţii nu au fost consisderate satisfăcătoare, oficialii nemţeni intenţionând să aducă în locul lor fotbalişti "care să joace cu sufletul" pentru echipa antrenată de Viorel Hizo.

1 afișare

Jucătorii puşi pe lista de transferuri de clubul Ceahlăul sunt Florin Matache, Alexandru Golban, Roberto Ayza, Mohammed Hamza, Vojislav Vranjkovici, Viorel Frunză, Dejan Rusmir, Narcis Răducan, Constantin Schumacher şi Marius Iordache.

"Nu este cutremur, sunt doar nişte măsuri normale. La Piatra Neamţ nu ne dorim decât jucători care să vină să joace cu sufletul pentru Ceahlăul. Vrem să facem un lot omogen, aceasta a fost mai mereu caracteristica echipei Ceahlăul. Sper să o reînviem prin achiziţionarea unor jucători cu dorinţă de afirmare şi să reuşim performanţa pe care ne-am propus-o, aceea de a termina sezonul între primele zece echipe", a declarat preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan.

Pe de altă parte, fostul preşedinte executiv al clubului Ceahlăul, Grigore Sichitiu, a declarat că la scurt timp după despărţirea de Ceahlăul a primit o ofertă de 400.000 de euro de la un club din Dubai (Emiratele Arabe Unite), unde va pleca pentru a discuta cu oficialii acestuia. "Mâine plec încolo. Poate şi pentru o vacanţă, dar mai întâi trebuie să văd cât de avantajoasă este această ofertă, de patru sute de mii de euro, care mi-a fost făcută", a punctat Sichitiu, fără a dezvălui însă numele clubului care l-a ofertat.

Grigore Sichitiu a menţionat că nu înţelege decizia Consiliului de Administraţie de la Ceahlăul de a renunţa la serviciile sale. "Două luni de zile au tras de mine rugându-mă să renunţ la Rapid şi să vin la Piatra Neamţ. Înainte de a afla vestea asta proastă, venisem cu un plan interesant pentru anul viitor, care includea chiar şi o listă de jucători valoroşi în opinia mea", a spus Sichitiu.

Preparatorul fizic Ciprian Panait spune că nu regretă despărţirea de Ceahlăul. "Eu n-am fost dat afară, ci am luat singur hotărârea de a renunţa la activitatea de acolo, după ce domnul Sichitiu a fost anunţat că i-a fost întreruptă colaborarea cu clubul. Spre deosebire de şeful lui direct. La Ceahlăul Piatra Neamţ nu m-am simţit în nici un moment în largul meu", a punctat Ciprian Panait.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici