Ceartă la Galatasaray: Hagi îl vrea pe Mutu, conducerea l-a ales pe Ibricici

Conducerea clubului Galatasaray a început să negocieze pentru transferul fotbalistului bosniac al echipei Hajduk Split, Senijad Ibricici, ceea ce a dus la tensiuni cu tehnicianul Gheorghe Hagi, care şi-a exprimat dorinţa ca la formaţia sa să fie adus Adrian Mutu, de la Fiorentina, informează Sabah.

12 afișări
Imaginea articolului Ceartă la Galatasaray: Hagi îl vrea pe Mutu, conducerea l-a ales pe Ibricici

Ceartă la Galatasaray: Hagi (Foto) îl vrea pe Mutu, conducerea l-a ales pe Ibricici (Imagine: Mediafax Foto)

"Hagi l-a vrut pe Mutu, conducerea l-a ales pe Ibricici", a titrat jurnalul turc.

Sabah menţionează că Galatasaray a vrut să îl achiziţioneze pe Ibricici şi la începutul sezonului, iar acum l-a chemat pe impresarul fotbalistului la Istanbul şi încearcă să definitiveze transferul în această iarnă. Hagi a spus însă că vrea ca la Galatasaray să fie adus atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu. În cazul lui Mutu, clubul turc ar fi nevoit să aştepte pentru negocieri până la finalul sezonului.

Site-ul haber50.com scrie că preşedintele clubului din Istanbul, Adnan Polat, va renunţa la serviciile lui Gheorghe Hagi şi deja a început să caute alt antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici