Cedric Roussel, fostul atacant al lui Wolves şi Coventry City, a murit la 45 de ani

Fostul atacant al lui Wolves şi Coventry City, Cedric Roussel, a murit la vârsta de 45 de ani. Cea mai probabilă cauză a morţii este un stop cardiac.

799 afișări
Imaginea articolului Cedric Roussel, fostul atacant al lui Wolves şi Coventry City, a murit la 45 de ani

Sursa foto: Twitter

Omagii au fost aduse fostului atacant al lui Coventry şi Wolves, Cedric Roussel, care a murit la vârsta de 45 de ani, scrie Sky News.

Fostul internaţional belgian s-a alăturat echipei Sky Blues de la Gent în 1999 şi a jucat alături de Robbie Keane în Premier League.

După probleme de accidentare, Roussel s-a alăturat lui Wolves în 2001, unde a petrecut 18 luni înainte de a se întoarce în Belgia sub formă de împrumut la clubul Mons din oraşul natal.

Roussel, care a fost selecţionat de trei ori de către echipa sa naţională, a mai evoluat la Genk, Rubin Kazan din Rusia, precum şi la Standard Liege, înainte de a se întoarce la Mons.

Mons l-a salutat pe Roussel ca fiind „legenda şi ambasadorul nostru”, echipa declarându-se „devastată” de vestea morţii sale.

Clubul Coventry City a transmis că este „profund întristat” de moartea lui Roussel, adăugând: „Cedric a jucat 43 de meciuri pentru Sky Blues în perioada 1999-2001, marcând 11 goluri. Condoleanţele noastre sunt cu familia şi prietenii săi în aceste momente foarte triste”.

Clubul Wolves a transmis: „Inimile noastre sunt alături de familia şi prietenii lui Cedric Roussel. Fostul nostru jucător a decedat la doar 45 de ani”.

La următorul lor meci, Mons plănuieşte un omagiu pentru Roussel, despre care se spune că a suferit un stop cardiac.

De asemenea, Federaţia Belgiană de Fotbal a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor lui Roussel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici