Cel mai frumos GOL din 2012. Lista finaliştilor - GALERIE FOTO

Triplul câştigător al Balonului de Aur, argentinianul Lionel Messi, candidat şi în acest an pentru obţinerea premiului, se află alături de alţi zece jucători în cursa pentru cel mai frumos gol din 2012, a anunţat, miercuri, forul mondial (FIFA).

534 afișări
Imaginea articolului Cel mai frumos GOL din 2012. Lista finaliştilor - GALERIE FOTO

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brazilianul Neymar, deţinătorul Trofeului "Ferenc Puskas" pentru cel mai frumos gol al anului, este de asemenea nominalizat.

LISTA FINALIŞTILOR:

GALERIE FOTO

Câştigătorul celui mai frumos gol din 2012 va fi desemnat în urma voturilor transmise pe site-urile FIFA şi France Football.

Primul câştigător al Trofeului Ferenc Puskas a fost portughezul Cristiano Ronaldo, în 2009. Premierea va fi făcută la 7 ianuarie, în aceeaşi zi urmând să fie desemnat şi câştigătorul Balonului de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici