Cel mai ieftin bilet la meciul FC Vaslui - AEK Atena costă 15 lei

Cel mai ieftin bilet pentru partida FC Vaslui - AEK Atena, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, costă 15 lei, în timp ce preţul maxim este de 65 de lei.

47 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin bilet la meciul FC Vaslui - AEK Atena costă 15 lei

Cel mai ieftin bilet la meciul FC Vaslui - AEK Atena costă 15 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea clubului FC Vaslui a pus în vânzare, luni, la casa de bilete a stadionului şi prin vânzătorii ambulanţi bilete pentru partida de joi, din manşa întâi a dublei cu grecii de la AEK Atena.

Preţurile sunt următoarele: 15 lei la peluze, 25 de lei la tribuna I, sectoarele A şi D, 40 de lei la tribuna I, sectoarele B şi C, 40 de lei la tribuna a II-a şi 65 de lei la tribuna 0.

Faţă de meciul din turul trei preliminar din Liga Europa, care s-a disputat la sfârşitul lunii iulie, în compania echipei cipriote Omonia Nicosia, abonamentele pentru Liga I nu sunt valabile pentru accesul pe stadion la partida cu AEK Atena.

FC Vaslui va disputa prima manşă cu AEK Atena, joi, pe teren propriu, returul fiind programat la 27 august, în Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici