Cele mai tari perle din fotbalul românesc în 2011

ProSport vă prezintă cele mai tari perle din fotbalul românesc în 2011, o colecţie deschisă de reacţia lui Tănase după ce a aflat că Schalke a ajutat Steaua să prindă primăvara europeană: "Danke Shanke".

612 afișări
Imaginea articolului Cele mai tari perle din fotbalul românesc în 2011

Cele mai tari perle din fotbalul românesc în 2011 (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

Se ştie că lumea fotbalului românesc e pestriţă. Declaraţiile sunt adesea mult mai interesante decât jocul în sine. Emisiunile cu vorbe fac mai mare audienţă decât cele cu goluri. Când citim şi selecţia de perle ale anului 2011, alături de topul all-time intern şi extern ne dăm seama că nu există rubrică de divertisment mai bună şi, totodată, mai autentică.

Îi veţi regăsi aici în top în special pe patronii care "fac cancer la limbă dacă nu vorbesc", deci au resurse, dar sunt şi destui jucători, antrenori sau oficiali. Am pus alături gafe de exprimare, greşeli de gândire, dar şi vorbe originale, amuzante pe fondul lor, nu doar prin formă.

CATEGORIA BECALI

O să vină maxim doi jucători: Chiricheş, Chipciu şi încă unul - Gigi Becali, după meciul cu Voinţa Sibiu

Maseuza am fredonat-o eu. Pentru că îmi place foarte tare - Gigi Becali reinventând imnul Franţei, "La Marseillaise"

Eu nu pot să stau fără să vorbesc. Fac cancer la limbă! - Gigi Becali, ipohondru

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici