Celtic Glasgow - Juventus Torino, 0-3. Antrenorul scoţienilor: Timp de 70 de minute am fost mai buni

Tehnicianul formaţiei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, marţi seară, că echipa sa a fost mai bună timp de 70 de minute în meciul cu Juventus Torino, pierdut, scor 0-3, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor.

231 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow - Juventus Torino, 0-3. Antrenorul scoţienilor: Timp de 70 de minute am fost mai buni

Celtic Glasgow - Juventus Torino, 0-3. Antrenorul scoţienilor: Timp de 70 de minute am fost mai buni (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Scorul este flatant pentru Juventus. Timp de 70 de minute am fost de departe cea mai bună echipă din teren. Dar nu se poate să primim goluri atât de uşor. Nu am fost concentraţi în apărare, iar de fiecare dată când un jucător încerca să mişte, era victima uni fault. Arbitrul ar fi trebuit să acorde penalti pentru noi în cel puţin două ocazii. Avem nevoie de un miracol, dar aceasta este dura realitate a fotbalului. Unii dintre tinerii noştri jucători au învăţat multe în această seară", a spus Lennon.

Formaţia italiană Juventus Torino a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa scoţiană Celtic Glasgow, într-un meci contând pentru manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Matri '4, Marchisio '77 şi Vucinici '83.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici