Cerere inedită a antrenorului echipei Chelsea. Jucătorii consideră că este stupidă şi disperată

Antrenorul portughez Andre Villas-Boas le-a cerut jucătorilor de la Chelsea să-l implice şi pe el şi restul stafului tehnic în celebrarea bucuriei de după marcarea unui gol, însă unii jucători apreciază ideea ca fiind "stupidă şi disperată".

172 afișări
Imaginea articolului Cerere inedită a antrenorului echipei Chelsea. Jucătorii consideră că este stupidă şi disperată

Cerere inedită a antrenorului echipei Chelsea. Jucătorii consideră că este stupidă şi disperată (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit cotidianului The Sun, purtătorul de cuvânt al clubului englez a confirmat faptul că antrenorul ar fi venit cu această idee la una dintre întâlnirile cu echipa. "Antrenorul le-a cerut jucătorilor ca după ce dau gol să-l caute cu privirea şi să se îndrepte spre el pentru a celebra împreună bucuria. El crede că acest lucru va arăta că sunt uniţi. Că jucătorii, antrenorul, secunzii, ceilalţi membri ai stafului şi medicii, cu toţii muncesc şi se bucură împreună", a precizat sursa citată.

The Sun menţionează însă că ideea nu este pe placul tuturor jucătorilor. "Sunt unii jucători care nu se prea simt «împreună» cu managerul lor acum. Deci nu sunt sigur că toţi se vor îndrepta să-l îmbrăţişeze pe antrenor dacă vor marca, luni, în meciul cu Manchester City. Pentru ei, gestul pare să fie unul prostesc şi disperat", a declarat un apropiat al jucătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici