Cervone: Nu am înţeles decizia de a-l achiziţiona pe Lobonţ

Fostul portar al echipei AS Roma, Giovanni Cervone, a declarat, luni, la postul Radio Incontro, că nu a înţeles decizia oficialilor clubului italian de a-l achiziţiona pe goal-keeperul român Bogdan Lobonţ, informează site-ul forzaroma.info.

16 afișări
Imaginea articolului Cervone: Nu am înţeles decizia de a-l achiziţiona pe Lobonţ

Cervone: Nu am înţeles decizia de a-l achiziţiona pe Lobonţ (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am înţeles decizia oficialilor clubului AS Roma de a-l achiziţiona pe Lobonţ. Existau patru portari în lot şi era deja greu de gestionat situaţia lor. Julio Sergio a progresat mult, dar Doni are mai multă calitate. Recuperarea lui Doni este fundamentală pentru Roma. Când va fi apt de joc, brazilianul va redeveni «numărul 1» în poarta Romei", a spus Cervone.

Giovanni Cervone a afirmat că AS Roma poate termina actualul sezon pe poziţia a patra şi astfel să prindă un loc în Liga Campionilor. "Roma are posibilităţile şi jucătorii necesari pentru a prinde locul patru. Cred că Internazionale Milano şi Juventus sunt cele mai puternice echipe din Italia, dar în rest Roma se poate bate cu oricine", a precizat Cervone.

Bogdan Lobonţ a semnat, la începutul acestui sezon, un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani, cu AS Roma.

De-a lungul carierei sale, Lobonţ, în vârstă de 31 de ani, a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, AC Fiorentina şi Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici