Cesare Prandelli este noul antrenor al echipei Galatasaray

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei din Istanbul este italianul Cesare Prandelli, acesta urmând să fie prezentat oficial marţi, când va semna un contract pe doi ani cu gruparea turcă.

72 afișări
Imaginea articolului Cesare Prandelli este noul antrenor al echipei Galatasaray

Cesare Prandelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Galatasaray a precizat că Prandelli este aşteptat la Istanbul luni seară şi va vizita imediat baza de pregătire Metin Oktay din cartierul Florya.

Marţi dimineaţă, Cesare Prandelli va face cunoştinţă cu fotbaliştii echipei Galatasaray şi cu angajaţii de la baza de pregătire. Tehnicianul va semna contractul în cadrul unei ceremonii ce va avea loc cu începere de la ora 14.00, la Turk Telekom Arena.

Cesare Prandelli a demisionat în această vară de la conducerea naţionalei Italiei, după eliminarea în faza grupelor la Cupa Mondială.

Echipa Galatasaray a fost pregătită în sezonul trecut tot de un italian, Roberto Mancini. După plecarea lui Mancini de la Galatasaray, printre numele vehiculate pentru preluarea conducerii tehnice s-a numărat şi cel al lui Mircea Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici