Cesinha: Nu plec de la Rapid, mai am un an de contract

Mijlocaşul brazilian al formaţiei Rapid, Cesinha, a declarat, marţi, la revenirea în România, că nu va pleca de la gruparea giuleşteană, deoarece mai are contract încă un sezon şi a subliniat că nu vrea să mai discute despre Dinamo.

17 afișări
Imaginea articolului Cesinha: Nu plec de la Rapid, mai am un an de contract

Cesinha: Nu plec de la Rapid, mai am un an de contract (Imagine: Mediafax Foto)

"Este ultima oară când vorbesc de Dinamo, am obosit. De trei luni se vorbeşte de acest lucru, dar eu sunt tot aici la Rapid. Am fost în Portugalia ca să-mi rezolv problema cu documentele de rezidenţă în România. Am venit abia astăzi, pentru că am avut o problemă în Barcelona, dar de ea nu ştie nimeni. Am avut probleme şi nu a fost nimeni de la Rapid cu mine. Nu am vorbit cu Rednic de Dinamo, am discutat atunci când i-am înmânat premiul fair-play. Îl cunoc pe Rednic, este prietenul meu, vorbesc cu el despre multe lucruri, nu despre fotbal. Toate discuţiilea astea despre mine nu îmi fac bine. Eu sunt în continuare la Rapid şi nu plec. Mai am un an de contract cu Rapid şi asta este cel mai important", a declarat Cesinha.

Cesinha a precizat că are mereu probleme deoarece nu are paşaport portughez.

"Încerc să obţin acest paşaport, dar până atunci, am această problemă. Acum trebuie să vorbesc cu Manea şi Copos, să le arăt documentele, pentru a le explica ce s-a întâmplat. Am fost şi mi-am luat soţia şi copilul din Portugalia şi am rezolvat ce aveam de rezolvat", a spus Cesinha, care a precizat că încă nu şi-a verificat contul pentru a vedea dacă i-au intrat banii.

Jucătorul brazilian a mai spus că nu se gândeşte la problemele clubului, ci doar la faptul că la finalul săptămânii Rapid are un meci important de disputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici