CFR Cluj a ajuns la 850 de partide în Liga 1

  • Meciul jucat luni de CFR Cluj în deplasare la Botoşani a fost cea de a 850-a evoluţie a ardelenilor în Liga 1.
  • Etapa a 22-a a consemnat şi alte cifre rotunde precum şi o serie de premiere.
212 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ajuns la 850 de partide în Liga 1

CFR Cluj a ajuns la 850 de partide în Liga 1

Etapa cu numărul 22 a consemnat debutul a patru fotbalişti, la tot atâtea echipe din Liga 1. Este vorba despre Ninaj Branislav (Sepsi OSK), Krpić Sulejman (Astra Giurgiu), Sarr Adama Yves (Gaz Metan Mediaş) şi Remacle Martin Christophe (FC Voluntari).

A fost o etapă a premierelor şi din punctul de vedere al primului gol marcat în campionat, cei care au reuşit acest lucru fiind Deyver Vega şi Pablo Gaitan (CSM Poli Iaşi) şi Mladen Jutric (Academica Clinceni).

S-au mai înregistrat şi câteva cifre rotunde, precum al 50-lea meci în Liga 1 pentru Dylan Flores şi Octavian Vâlceanu, dar şi cel de al 100-lea meci în Liga 1 pentru echipa FC Hermannstadt.

Cea mai impresionantă realizare a etapei este atingerea bornei de 850 de partide jucate pe prima scenă fotbalisică a ţării de către CFR Cluj. Cifra 50 reprezintă şi numărul de remize obţinute în Liga 1 de antrenorul Leo Grozavu.

În ceea ce priveşte marcatorii, este demn de meţionat Lorand Fulop, ajuns la a 20-a reuşită, dar şi golul cu numărul 10 reuşit de Ronaldo Deaconu, care a fost totdată şi cel cu numărul 550 din contul echipei sale, Gaz Metan Mediaş, în prima ligă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici