CFR Cluj a câştigat cu 4-0 meciul cu FC Voluntari, din Liga 1

CFR Cluj a câştigat ultimul meci din 2019 din Liga 1, cu FC Voluntari, cu scorul de 4-0. Partida desfăurată pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” a făcut parte din etapa cu numărul 22 din Liga 1.

96 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat cu 4-0 meciul cu FC Voluntari, din Liga 1

CFR Cluj a câştigat cu 4-0 meciul cu FC Voluntari, din Liga 1

Trei dintre reuşitele campioanei României au fost marcate în prima repriză. Fundaşul lateral Mateo Susic a marcat, în minutul 5, din interiorul careului, după pasa atacantului Mario Rondon. Scorul de 2-0 a fost stabilit de Emmanuel Culio din penalty, la 9 minute distanţă de la prima reuşită. Până la pauză, Ciprian Deac şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a finalizat cu un lob peste portarul Victor Rîmniceanu pasa lui Vinicius.

În partea a doua, echipa pregătită de Dan Petrescu a continuat să atace, dar golul patru a venit pe final, în prelungiri, în minutul 90+2; Mario Camora a fost angajat ideal de Caudiu Petrila.

CFR Cluj termină anul 2019 pe primul loc în Liga 1, la 3 puncte peste următoarea clasată Astra Giurgiu. În primul meci din 2020, ardelenii primesc vizita celor de la FCSB.

FC Voluntari rămâne pe ultimul loc în campionat, cu 8 puncte.

Echipele de start:
Voluntari: Rîmniceanu – Struna, Rodriguez, Armaş, Vlad – Căpăţână, Gorobsov, Signorelli – Costin, Papazoglou, Gheorghe

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Culio, Djokovic – Deac, Rondon, Costache

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici