CFR Cluj a câştigat meciul cu Universitatea Craiova

Formaţia CFR Cluj a câştigat, cu scorul de 4-1 (2-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva echipei Universitatea Craiova, în etapa a XX-a a Ligii I, prima din 2008.

2 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat meciul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj a câştigat meciul cu Universitatea Craiova

Golurile au fost marcate de Semedo '9, Fabbiani '30 şi '76 şi Trică '90, pentru CFR Cluj, respectiv Fl. Costea '10, pentru oaspeţi.

Antonio Semedo a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 9, când a primit o pasă în adâncime şi a marcat cu un şut de la 17 metri, cu stângul, pe lângă Bănică.

Universitatea a egalat după numai un minut, când Florin Costea a finalizat un contraatac iniţiat de Baird cu un şut de la 7 metri lateral stânga, în diagonală.

CFR Cluj a trecut în avantaj în minutul 30, când Christian Fabbiani a marcat cu tibia, după o lovitură liber de la 30 de metri lateral stânga executată de Eugen Trică.

Tot Fabbiani, care în perioada de pregătire nu a marcat niciun gol, a ridicat scorul la 3-1 în minutul 76. Semedo a luat o acţiune pe cont propriu, a pasat pentru Fabbiani, balonul a fost interceptat iniţial de Dorel Stoica, însă după o neînţelegere între acesta şi Mitchell mingea a ajuns la atacantul argentinian, care a marcat de la 14 metri, în dreapta lui Bănică. Pentru a sărbători reuşita, Fabbiani a dărâmat fanionul de la colţul terenului şi a fost avertizat de arbitrul Istvan Kovacs.

Universitatea Craiova a rămas în inferioritate numerică în minutul 81, când Dănănae a primit direct cartonaşul pentru că l-a lovit fără minge pe Culio.

Eugen Trică a stabilit scorul final al întâlnirii, 4-1, în minutul 90, când a marcat cu capul, de la 8 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Culio.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Dorin Mudura, iar rezervă a fost Ciprian Danşa. Observatorii întâlnirii au fost Alexandru Boc şi Aron Huzu.

În minutul 76 al întâlnirii în tribune a avut loc un incident între suporterii Universităţii Craiova şi spectatorii clujeni. După ce Fabbiani a marcat pentru 3-1 suporterii celor două echipe au schimbat injurii, iar din galeria olteană, formată din aproximativ 100 de persoane, s-a aruncat cu câteva beţe de steag. Forţele de ordine au intervenit rapid şi au creat o zonă tampon între cele două grupuri. Cu câteva minute înainte de finalul partidei fanii craioveni au fost evacuaţi, pentru a se evita producerea unor noi incidente la ieşirea din stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici