CFR Cluj a ieşit la cumpărături de toamnă. Campioana României şi-a luat portar

471 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ieşit la cumpărături de toamnă. Campioana României şi-a luat portar

Karlo Letica

Nemulţumită de Cristian Bălgrădean şi cu lituanianul Giedrius Arlauskis accident şi decis să nu se întoarcă la echipă, CFR Cluj a decis să-şi aducă portar.

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, transferul portarului croat Karlo Letica.

Portarul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de FC Bruges. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL Ferrara şi Sampdoria.

Letica devine al cincilea portar din lotul campioanei României, care îi mai are sub contract pe acest post pe lituanianul Giedrius Arlauskis (aflat în conflict cu clubul după demiterea antrenorului Marius Şumudică), Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi Otto Hindrich.

Karlo Letica a adunat selecţii în naţionalele Under-19 şi Under-21 ale Croaţiei.

După 11 etape, CFR Cluj are 30 de puncte din 33 posibile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici