CFR Cluj a început sezonul cu o victorie

Campioana CFR Cluj a început sezonul 2008/2009 cu o victorie, impunându-se, duminică, scor 4-0 (2-0), în faţa formaţiei CS Otopeni, debutantă în Liga I, într-un meci disputat pe stadionul Astra, din Ploieşti, în prima etapă a campionatului.

25 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a început sezonul cu o victorie

CFR Cluj a început sezonul cu o victorie

Golurile campioanei au fost marcate de Trică '11, Deac '36, Dubarbier '63 şi Fabbiani '89.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 11, prin Eugen Trică. Acesta a marcat cu un şut fără preluare, de la 10 metri, după o centrare de pe stânga a lui Diego Ruiz.

Ciprian Deac a ridicat scorul la 2-0 în minutul 36, când a înscris şut cu stângul, fără preluare, de la 11 metri lateral stânga, la colţul scurt.

În minutul 63, argentinianul Sebastian Dubarbier a marcat pentru 3-0, la numai două minute după ce a intrat pe teren, în locul lui Didy. El a primit o pasă din propria jumătate de teren, l-a depăşit în viteză pe Ivan şi, rămas singur cu Pirgov, a înscris de la 17 metri, pe lângă portarul gazdelor.

Scorul final al întâlnirii, 4-0, a fost stabilit în minutul 89 de Christian Fabiani. El a primit o pasă de pe stânga de la Dubarbier, a pătruns în careu şi a înscris pe lângă Pirgov, ieşit în întâmpinare, la colţul lung.

CS Otopeni: 22. Pirgov - 24. Cl. Dumitrescu (23. S. Pană '46), 2. Scarlatache, 5. L. Ivan, 17. Popovici - 7. Chiacu, 14.V. Negru, 28. Nasser, 18. Lazici - 9. Kalle (20. Predescu '75), 10. Fl. Manea. Antrenor: Miodrag Jesici.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 33. Pereira - 10. Trică (23. Fabbiani '79), 31. Dani, 8. Peralta, 77. Deac (19. Culio '70) - 29. Didy (7. Dubarbier '61), 99. Ruiz. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaş galben: V. Negru '87.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Deaconu (central), Sebastian Stoianof, Adrian Midişan (asistenţi) şi Robert Dumitru (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Dumitru Mihalache şi George Ionescu.

La întâlnirea CS Otopeni - CFR Cluj, disputată în premieră în Liga I, au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

La meci au asistat antrenorul principal al Rapidului, Jose Peseiro, împreună cu directorul general adjunct Grigore Sichitiu, după ce, sâmbătă, la meciul Rapid - Gloria Bistriţa, scor 3-0, a asistat tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone. Rapid şi CFR Cluj se vor întâlni în etapa a III-a a Ligii I, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici