CFR Cluj a învins CS U Craiova, scor 2-1, în etapa a noua a Ligii 1

CFR Cluj a primit vizita echipei CS U Craiova, duminică, în etapa a noua a Ligii 1. Liderul campionatului s-a impus la capătul unui meci marcat de deciziile luate de brigada de arbitri.

248 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins CS U Craiova, scor 2-1, în etapa a noua a Ligii 1

CFR Cluj a învins CS U Craiova, scor 2-1, în etapa a noua a Ligii 1

A marcat: Culio-penalty 40', Balde 64' / Gustavo-penalty 81'.

1-0: Culio a înscris din penalty-ul obţinut de Ciprian Deac, după ce l-a trimis pe Calancea în colţul opus. Imediat după gol, o persoană din staff-ul Craiovei a fost trimisă în tribună pentru proteste la adresa arbitrului. Centralul Adrian Comănescu l-a eliminat pe apărătorul oaspeţilor, Tiago Ferreira, după faultul comis. În primă fază, Ferreira a primit cartonaşul galben. După ce s-a consultat cu colegii săi, Comănescu l-a eliminat pe Tiago Ferreira, moment în care jucătorii şi staff-ul Craiovei au cerut explicaţii.

2-0: Camora a trimis o centrare plouată în braţele lui Calancea, dar portarul basarabean a scăpat mingea în faţa lui Balde, care a avut o misiune uşor de îndeplinit.

2-1: Centralul Adrian Comănescu a dictat lovitură de pedepasă la simularea lui Burlacu. Jucătorul oaspeţilor a pătruns în careu, a ciupit mingea din faţa lui Vinicius, care şi-a tras piciorul la timp, dar Burlacu s-a trântit la pământ. Comănescu a ezitat, dar le-a oferit oltenilor lovitura de pedepasă. Gustavo a redus din diferenţă în minutul 81.

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Hoban, Culio - Nistor, Deac (Păun 66'), Nouvier - Vera [Balde 46' (Omrani 90+2')]. Antrenor: Dan Petrescu.

CS U Craiova: Calancea - Kelic, Screciu (Burlacu 68'), T. Ferreira - Martic, Zlatinski, Rossi, Bancu - Gustavo, Băluţă (Popov 68'), Mitriţă (M. Roman 78'). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: A. Mureşan 29', Vera 34', Deac 45+3' / Băluţă 48', Popov 83', Kelic 89', Martic 90+1'.

Cartonaş roşu: T. Ferreira 38'.

Arbitri: Adrian Comănescu (centru), Vasile Marinescu şi Mircea Grigoriu (asistenţi), Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Ioan Onicaş (CCA), Paul Mincu (LPF).

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici