CFR Cluj a învins FC Voluntari

CFR Cluj a câştigat greu partida din deplasare cu FC Voluntari, din etapa a şasea a play-off-ul Ligii 1. Ardelenii s-au impus la limită, cu 1-0, cu un gol marcat pe final de meci, şi au ajuns la 48 de puncte, la cinci distanţă faţă de FCSB, care joacă luni la Constanţa.

224 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins FC Voluntari

CFR Cluj a învins FC Voluntari

Elevii lui Dan Petrescu au beneficiat în debutul meciului de o lovitură de pedeapsă, după ce Deac trimisese cu capul în bară, în minutul doi de joc.

Penalty-ul acordat în minutul 4, după un fault asupra lui Debeljuh, a fost ratat de Deac din a doua încercare, după ce la o primă execuţie transformată, arbitrul a dictat repetarea.

După ce a apărat penalty-ul, portarul gazdelor a ieşit din nou în evidenţă, la o centrare trimisă de Boateng, în minutul 72, intervenind din nou eficient la o nouă centrare, în repriza secundă, executată de Mario Camora.

Boateng a marcat unicul gol al meciului în minutul 83, după o centrare trimisă foarte bine de Deac, din lovitură de la colţ.

Gazdele au trimis singurele două şuturi pe poarta debutantului la CFR, croatul Karlo Letica, în minutele suplimentare de joc, fără să schimbe soarta meciului.

FC Voluntari ocupă momentan locul 4 în clasamentul play off-ului, cu 30 de puncte, la mare distanţă de ocupanta locului 3, Universitatea Craiova, care are 39 de puncte.

CFR Cluj rămâne în fruntea Ligii 1, cu 48 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea FCSB, care are un joc mai puţin şi va evolua luni în deplasare cu FC Farul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici