CFR Cluj a învins Gloria Buzău, scor 2-0

CFR Cluj a reuşit al doilea succes consecutiv din acest sezon, duminică, în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii I, disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

12 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins Gloria Buzău, scor 2-0

CFR Cluj a învins Gloria Buzău, scor 2-0

Victoria campioanei României a fost adusă de două autogoluri ale buzoienilor, semnate de Diogo '14 şi Tudose '80.

În minutul 14, Perreria a centrat de pe partea stângă, iar fundaşul portughez al oaspeţilor, Diogo, a intervenit cu pieptul pe traiectoria balonului şi l-a deviat în propria poartă.

În minutul 68, Diego Ruiz a înscris în poarta lui Mincă însă reuşita sa a fost anulată de arbitrul Marius Avram, la o semnalizare a tuşierului Aurel Oniţa, pentru o poziţie de ofsaid.

CFR Cluj a trecut pe lângă 2-0 în minutul 71, când un şut-centrare al lui Tony, de pe dreapta, a lovit transversala porţii apărate de Mihai Mincă.

În minutul 80, Dubarbier a încercat să-l angajeze pe Semedo, Alexandru Tudose a încercat să respingă, dar a deviat balonul în plasa porţii lui Mincă, prins pe picior greşit de execuţia coechipierului său, iar scorul a devenit 2-0.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 33. Pereira - 10. Trică (16. Semedo '79), 31. Dani, 8. Peralta, 77. Deac (19.Culio '58) - 99. Ruiz (7. Dubarbier '68), 29. Didi. Antrenor: Ioan Andone.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 4. Diogo, 6. Tudose, 26. Eze - 25. Luis Dias (24. Popa '74), 8. Săceanu, 20. Cl. Ionescu, 15. Vlaicu, 18. Vigariu (27. Filip '58) - 9. Tavares (17. Guda '72). Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Peralta '30 / Tudose '25, Săceanu '63, Cl. Ionescu '66, Luis Dias '67.

Partida a fost condusă la centru de Marius Avram, ajutat de asistenţii Aurel Oniţa şi Mircea Toderici, în timp ce Marian Bordean a fost al patrulea oficial al meciului.

Obsevatorii întâlnirii au fost desemnaţi Cornel Cacoveanu, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, şi Aron Huzu, din partea Federaţuiei Române de Fotbal.

Înaintea începerii partidei s-au format cozi la mai multe porţi de acces ale stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", după ce a fost inaugurat sistemul de acces cu turnicheţi.

La meciul cu Gloria Buzău, primul din acest sezon pe teren propriu pentru CFR Cluj, băncile de rezerve au fost mutate în dreptul tribunei oficiale, din cauza lucrărilor de construcţie a tribunei II.

Spectatorii au scandat în mai multe rânduri numele lui Antonio Semedo, un jucător important al echipei campioane în sezonul precedent, trecut pe banca de rezerve din cauza unui conflict avut cu conducerea clubului, după ce mijlocaşul portughez a dorit renegocierea contractului, solicitând, totodată, şi mărirea salariului de la 120.000 la 250.000 de euro.

La partidă au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici