CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi, scor 1-2 (0-1), meciul susţinut, în deplasare, în compania formaţiei Chelsea Londra, în ultima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, competiţie pe care o părăseşte cu patru puncte acumulate la prima participare.

71 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2

CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile partidei au fost înscrise de Salomon Kalou, în minutul 40, Didier Drogba, în minutul 71, şi Yssouf Kone, în minutul 55.

Chelsea a deschis scorul în minutul 40 prin Salomon Kalou. Deco a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Kalou, care din şase metri l-a învins pe Nuno Claro.

CFR a egalat scorul în minutul 55 prin Yssouf Kone. Panin i-a pasat lui Culio, acesta a oprit mingea cu călcâiul, iar Panin a centrat către Yssouf Kone, care din opt metri a reluat la vinclul din dreapta lui Petr Cech.

Chelsea a preluat conducerea în minutul 71 prin reuşita lui Didier Drogba. Joe Cole a pasat peste întreaga apărare a CFR-ului, iar Drogba a înscris de la 10 metri poziţie centrală.

Chelsea Londra: 1. Cech - 17. Bosingwa, 26. Terry, 33. Alex, 3. A. Cole - 12. Obi Mikel (18. Bridge '88) - 20. Deco, 13. Ballack, 10. J. Cole (35. Belletti '74) - 21. Kalou (11. Drogba '64) - 39. Anelka. Antrenor: Luis Felipe Scolari.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 4. Panin, 20. Cadu, 15. Alcantara, 33. Pereira - 6. Mureşan, 31. Dani - 19. Culio, 10. Trică (8. Peralta '72), 7. Dubarbier (28. E. Kone '59) - 17. Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Suedia avându-l la centru pe Peter Frojdfeldt, ajutat la cele două linii Andren şi Magnus Sjoblom. Arbitru de rezervă a fost Martin Ingvarsson. Delegat UEFA a fost slovacul Frantisek Laurinec, în timp ce observator de arbitri a fost danezul Jorn West Larsen.

Cartonaşe galbene: Belletti '76, Mikel '81 / Trică '39, Culio 90+1.

Chelsea Londra s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor de pe poziţia a doua, în timp ce campioana României era deja eliminată din competiţiile europene.

În urma acestei participări în Liga Campionilor, CFR Cluj a acumulat patru puncte, înregistrând o victorie, scor 2-1, cu AS Roma, o remiză, scor 0-0, cu Chelsea Londra, şi patru înfrângeri, 0-1 şi 1-2 cu Girondins Bordeaux, 1-3 cu AS Roma şi 1-2 cu Chelsea Londra. Golaverajul campioanei României a fost 5-9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici