CFR Cluj a răpus Craiova lui Mutu într-un meci cu 5 goluri. Şumudică: ”Îmi merge bibilica”

  • În Gruia, campioana a reuşit sâmbătă primul succes de la startul sezonului.
  • CFR Cluj a condus cu 2-0, dar a fost egalată. A decis golul lui Petrila.
  • Tot sâmbătă, Sepsi a bătut-o lar acasă pe Academica.
957 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a răpus Craiova lui Mutu într-un meci cu 5 goluri. Şumudică: ”Îmi merge bibilica”

Ciprian Deac a deschis scorul

După debutul de la Botoşani, noul sezon din Liga 1 la fotbal a continuat astăzi cu două partide, ambele disputate în Ardeal.

După 0-0 cu Universitatea Craiova, în Supercupa României, cedată la penalty-uri, şi după eşecul din preliminariile Ligii Campionilor de la Banja Luka, campioana CFR Cluj, antrenată de Marius Ninel Şumudică, a găsit sâmbătă prima victorie de la startul sezonului, 3-2 cu cealaltă formaţie a Băniei, nou-promovata U Craiova 1948, pregătită de Adrian Mutu.

Pentru gazde au marcat Ciprian Deac (10), Anas Tahiri (12) şi Claudiu Petrila (76). U Craiova 1948 a punctat prin Juan Bauza (22) şi William Baeten (33), care au egalat la 2 până la pauză.

„Ce emoţii să ai? Am avut 13, 14 situaţii. Suntem abonaţi la două companii de statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase. Eu am fost atacant. Îmi pregătesc echipa să marcăm, nu ajungem întâmplător acolo. Noi nu jucăm lungă şi pe a doua. Am luat goluri din faze fixe, trebuie să reglăm acest lucru pentru că asta e lipsă de responsabilitate

Am avut un penalty clar. Trebuie făcut ceva. Nu se poate aşa ceva! Să facă ceva cu VAR-ul. Îmi pare rău de Radu Petrescu, dar nu se poate! Nu sunt adeptul fotbalului închis, îmi doresc să fac spectacol şi să-i aduc pe suporteri la stadion”, a declarat Şumudică, la final.

„Am văzut şi unele comentarii răutăcioase, dar eu zic că jucăm un fotbal frumos şi sper să aducem din ce în ce mai multă lume la stadion. Sper că voi face şi din CFR Cluj, aşa cum am făcut la Gaziantep, o echipă care să joace frumos.

Lumea s-a săturat de lungă şi pe-a doua! Nu vreau ca băieţii să facă bătături pe laba piciorului doar degajând mingile. Îmi felicit jucătorii. Eu sunt ca un meditator care îşi pregăteşte elevii pentru Bacalureat. Am avut lacune, pe care sper să le rezolvăm. Domnilor care sunteţi în studio, am câştigat pentru că mă duce bibilica! Vă mulţumesc frumos şi mai opriţi-vă cu criticile!”, a spus Marius Şumudică, la microfonul Look+. 

Tot sâmbătă, şi tot contând pentru prima rundă din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clienceni 2-0. Au marcat Rep (56) şi Mitrea (84).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici