CFR Cluj a vărsat sacul cu goluri în poarta Petrolului, la Ploieşti

Campioana CFR Cluj a făcut spectacol, luni, la Ploieşti, în confruntarea cu Petrolul, câştigând cu 5-2 ultimul meci al etapei a 27-a din Superligă.

491 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a vărsat sacul cu goluri în poarta Petrolului, la Ploieşti

Janga a ajutat-o pe CFR să înscrie cele mai multe goluri din acest sezon în Superligă

Ardelenii veneau după eliminarea din Conference League şi aveau neaparată nevoie de cele 3 puncte, pentru a se menţine aproape de prima clasată, Farul Constanţa, şi nu da şansa celor de la FCSB să se apropie în clasament.

Deac a marcat în minutul 11 singurul gol al primei reprize, pe fondul unui joc echilibrat.

În partea secundă s-au marcat 6 goluri, din care 4 au reprezentat prima reuşită a în acest sezon pentru autorii lor.

Pentru CFR au marcat pentru prima dată Bârligea (0-2, min. 49) şi Maglica (0-4, min. 73), iar golul de 0-3 i-a aparţinut lui Janga (min. 66).

Gazdele au intrat în scenă abia spre final, Bratu (1-4, min. 77) şi Purtic (2-5, min. 82), punându-şi şi ei numele pe tabela de marcaj pentru prima dată în acest sezon.

Clujenii au mai punctat prin Boateng, în minutul 80, pentru 1-5.

A fost meciul cu cele mai multe goluri marcate de CFR Cluj în această ediţie de campionat, singura dată când au mai marcat 5 goluri, fiind în Cupa României, cu CSC Dumbrăviţa.

Ardelenii rămân pe locul 2, cu 56 de puncte, la două distanţă de Farul Constanţa şi cu 5 peste FCSB, ocupanta locului 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici