CFR Cluj anunţă numele noului antrenor, tehnicianul cu care ardelenii au făcut eventul în 2010

  • Echipa de fotbal masculin CFR Cluj a anunţat vineri numele noului antrenor al clubului, după plecarea lui Dan Petrescu.
  • Este vorba despre italianul Andrea Mandorlini, cu care CFR Cluj a realizat al doilea event, în 2010.
  • Clujenii au mai anunţat vineri şi alte două transferuri de jucători.
797 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj anunţă numele noului antrenor, tehnicianul cu care ardelenii au făcut eventul în 2010

„Ţelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experienţă şi profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competiţional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia.”, au scris cei de la CFR Cluj pe paginile oficiale.

De asemenea, începând din această vară, mijlocaşul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vişiniu.
Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an şi jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide şi a înscris de 11 ori.

CFR Cluj a mai anunţat vineri şi transferul portarului Cătălin Căbuz. În vârstă de 26 de ani, acesta a început fotbalul la Academia Hagi, fiind multiplu campion la juniori. La seniori, Căbuz a evoluat în primul eşalon pentru FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte. De asemenea, goalkeeper-ul a făcut parte din lotul României U21, în 2019, pentru semifinalele EURO U21 din Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici