CFR Cluj anunţă oficial că Dan Petrescu are coronavirus

  • CFR Cluj a emis un comunicat oficial prin care a anunţat situaţia de la club după ce un număr de 23 de persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv în ultima săptămână.
  • Între acestea se află şi Dan Petrescu.
5041 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj anunţă oficial că Dan Petrescu are coronavirus

CFR Cluj anunţă oficial că Dan Petrescu are coronavirus

Dacă până acum au refuzat să facă vreun anunţ referitor la situaţia de la club, acum cei de la CFR susţin că niciuna dintre persoanele testate recent nu a avut coronavirus. În comunicatul oficial nu se specifică însă nimic pe seama intenţiei de a acţiona în judecată clinica "Regina Maria", cea care efectuat testele iniţiale.

Nu este cazul lui Dan Petrescu şi a primilor jucători testaţi pozitiv.

Cei de la CFR confirmă că antrenorul echipei nu se va afla pe bancă la partida de marţi seară şi menţionează că „Suntem alături 100% de jucătorii şi staff-ul tehnic care au fost testaţi pozitiv şi ne dorim să se însănătoşească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă".

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cfr cluj,
petrescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici